BESTÄLL MARKISER

Markis Stockholm - Måttanpassade solskydd för alla behov

Tåliga markiser anpassade för det nordiska klimatet

Vi på Mälardalens Markis och Persiennservice erbjuder ett brett utbud av måttanpassade och tåliga markiser för pergola, fönster, terrasser, trädgårdar och balkonger. Vi arbetar med privatpersoner och företag i Stockholm med omnejd. Våra diplomerade installatörer hjälper dig med allt från montering och installation till service och underhåll.

Kontakta oss via formuläret här på sidan för att få en offert på markiser i Stockholm. Här nedanför kan du läsa mer om de olika typer av markiser som vi har i lager; terrassmarkiser, fönstermarkiser, sidomarkiser, takmarkiser och screenmarkiser. Vi har produkter som passar villa, radhus, flerbostadshus samt restauranger och andra offentliga miljöer.

Välkommen med en offertförfrågan redan idag!
Telefon: 08-771 99 90

Terassmarkis

En något större markis som erbjuder ett ordentligt solskydd för större ytor. För dig som gillar att sitta ute mycket på din balkong eller terrass så kan en terrassmarkis vara den perfekta lösningen under regniga vår- och höstdagar eller när du vill slappna av under skuggan i sommarvärmen. Dessa går att få med eller utan motor för dig som vill underlätta när man fäller ut eller tar in markisen.

Fönstermarkis

Standardmarkisen för villaägare. Med en klassisk fönstermarkis så kan du lättare hålla värmen på en behaglig nivå inomhus. Till skillnad från persienner så behöver du inte offra utsikten. Fönstermarkiser används ofta till sommarstugor och villor där man har en vacker utsikt som man inte vill offra på bekostnad av ett bekvämare inomhusklimat.

Screenmarkis

Om du köper din Zipscreen från oss så får du en hållbar, stark screenmarkis som tål tuffa vindar och hårt väder. Detta är dels tack vare att screenvävens sidor är försedda med en dragkedja som hjälper till att hålla väven på plats längs sidorna. Fungerar ungefär som en rullgardin fast på utsidan av fönstret.

Takmarkis

Takmarkiser är prakisk både för privat och offentlig miljö. Här bygger man system skräddarsydda för enskilda behov.
Produkten lämpar sig för användning både inomhus som utomhus. För den privata marknaden är detta det mest flexibla och komfortabla sättet att bli väck solens hetta i exempelvis ett uterum, detta med hjälp av endast ett knapptryck.

Sidomarkis

OPM Sidomarkis är ett kombinerat vind- och insynsskydd.
Komplettera din terrassmarkis med en sidomarkis för att minimera insyn och vinddrag, och få känslan av ett uterum.
Markisen går även att göra med sned tillskärning, för att täcka sidan av din terrassmarkis.
Den kan därmed antingen monteras vid sidan/sidorna av din markis, eller/och i framkant.

Din lokala markisexpert i Stockholm

Stör ni er på sol och regn? Då är våra markiser det perfekta sättet för att förlänga sommaren. Under våra kraftiga solskydd kan du sitta ute och njuta av sommaren väl skyddad från väder och vind. Vi hjälper dig att hitta den typ av markis som passar just dina behov bäst och vi ger gärna andra råd och tips om du behöver det. Samtliga markiser går förstås att måttbeställa efter dina önskemål och efter husets eller terrassens förutsättningar.

Det finns många fördelar med att använda våra solskydd, bland annat skyddar de möbler från att bli blekta, håller temperaturen inomhus nere och ger även huset mer personlighet.

Vi gör hembesök, måttar och ger offerter gratis i Stockholm med omnejd. Vi har diplomerade installatörer med lång erfarenhet och erbjuder professionell montering av våra produkter till ett konkurrenskraftigt pris! Vi hjälper dig även med frågor gällande exempelvis bygglov, skötsel och reparation.