Persienner

Persienner – ett klassiskt solskydd likväl som en elegant inredningsdetalj.

Se våra persienner i webshoppen

Fullständig service på persienner i Stockholm

Persienner är en inredningsdetalj som kan varieras i det oändliga. De ger ett effektivt skydd mot solens blekande strålar och kan enkelt ställas om för att reglera insyn och utsikt. Tack vare de justerbara lamellerna kan du reglera solinfallet själv och välja mellan helt öppet, halvt eller stängt.

Persiennen tillhör till de absoluta klassikerna bland solskyddslösningar. Den används dock inte bara som solskydd utan också som insynsskydd. Persienner finns tillgängliga i olika material: PVC-persienner som finns i flera olika färger, trä-persienner med sin naturliga charm och aluminium-persienner med sin moderna optik.
Vi erbjuder persienner med 16, 25, 35, 50, och 70mm breda lameller.

Installation, montering och repararation

Vi erbjuder installation, montering och underhåll av persienner åt privatpersoner och företag i Stockholm med omnejd. Vi kompromissar vare sig med kvaliteten på våra persienner eller med vår service, vilket gör att du alltid kan förvänta dig ett snabbt, vänligt och professionellt bemötande när du är på jakt efter nya persienner till hemmet eller kontoret.

”Förutom att skydda mot solen hindrar persienner även oönskad insyn, vilket är anledningen till att det är vanligt att montera persienner även i fönster som inte har så mycket solinflöde”

Persienner är det effektivaste och även det vanligaste solskyddet i Sverige. Persienner är enkla att manövrera, de är diskreta och kräver dessutom relativt lite underhåll. Förutom att skydda mot solen hindrar persienner även oönskad insyn, vilket är anledningen till att det är vanligt att montera persienner även i fönster som inte har så mycket solinflöde. I sovrummet är en mellanglaspersienn i kombination med en rullgardin den bästa lösningen för att få det helt mörkt.

Persienner i aluminium och trä

Persienner tillverkas vanligen i aluminium eller trä, men även PVC förekommer. Persienner i aluminium är stilrena och eleganta, och dessutom tål de mycket. De är lätta att hålla rent och de klarar att rengöras med vatten. Aluminiumpersienner är den i särklass vanligaste persienntypen.

För den som vill ha en lite mer jordnära känsla kan träpersienner passa fint. Träpersienner är vackra och blir både solskydd och en snygg inredningsdetalj i ett. En träpersienn passar vanligen bättre frihängande än som mellanglaspersienn.

Hembesök inför ditt köp

Behöver du råd och tips inför ditt köp så hör gärna av er. Vi gör kostnadsfria besök i Stockholm med omnejd.

Fyll i formuläret här bredvid om önskad dag, tid och plats så hör vi av oss inom 24/h.

Hembesök med råd, tips och inspiration är en del i vår service. Välkomna!

Boka ett hembesök
Utvalda persienner

Balkongmarkis Balboa

En kort produktbeskrivning. Fusce vel dui. Fusce vulputate eleifend sapien. Curabitur nisi. Cras non dolor. Quisque rutrum.

Läs mer

Fönstermarkis Bali

En kort produktbeskrivning. Fusce vel dui. Fusce vulputate eleifend sapien. Curabitur nisi. Cras non dolor. Quisque rutrum.

Läs mer

Hestra Sombra Fönstermarkis

En kort produktbeskrivning. Fusce vel dui. Fusce vulputate eleifend sapien. Curabitur nisi. Cras non dolor. Quisque rutrum.

Läs mer