Terrassmarkiser

Vi erbjuder terrassmarkiser i olika utföranden och från ledande leverantörer i Stockholm med omnejd.

Se våra terassmarkiser i webshoppen

Din expert på terrassmarkiser i Stockholm

Vi erbjuder snygga, skräddarsydda markiser av hög kvalitet till din terrass, uteplats eller balkong. En terrassmarkis kan bli ett både praktiskt och elegant tillskott till alla typer hus och vi hjälper dig gärna att hitta den perfekta markisen till din terrass. Terrassmarkiser är stora, men vårt mål är alltid att kunna erbjuda dig en markis som på ett fint sätt smälter in mot fasaden och samtidigt fyller sin funktion: att erbjuda ett snyggt och effektivt skydd mot sol och regn på din uteplats.

”Vill du bara veta lite mer om terrassmarkiser och vilka markiser som skulle kunna passa så kommer vi – självklart kostnadsfritt – ut till dig och tar mått och berättar mer om våra markiser”

Vi är inte bara återförsäljare av markiser, utan erbjuder även montering och måttanpassning för dig som bor i Stockholm med omnejd. Vill du att din markis ska monteras på ett säkert och professionellt sätt så kommer våra duktiga montörer ut till dig och sätter upp din nya markis. Vill du bara veta lite mer om terrassmarkiser och vilka markiser som skulle kunna passa på din terrass så kommer vi – självklart kostnadsfritt – ut till dig och tar mått och berättar mer om våra markiser. Sedan återkommer vi med en offert och förslag på de olika markiser vi tror skulle passa bäst för din terrass.

Terrassmarkiser som ger skydd mot både sol och regn

De markiser vi säljer tillverkas av Hestra Markis, ett företag som inte tummar på kvaliteten vare sig det gäller funktionalitet eller design. Under vår korta svenska sommar vill vi ju kunna utnyttja våra uteplatser maximalt, och kunna sitta ute både när solen skiner eller när regnet faller. Därför ska en bra terrassmarkis inte bara skydda mot solens strålar utan även mot regn och blåst, något som Hestras markiser garanterat gör.

Hembesök inför ditt köp

Behöver du råd och tips inför ditt köp så hör gärna av er. Vi gör kostnadsfria besök i Stockholm med omnejd.

Fyll i formuläret här bredvid om önskad dag, tid och plats så hör vi av oss inom 24/h.

Hembesök med råd, tips och inspiration är en del i vår service. Välkomna!

Boka ett hembesök
Utvalda terrassmarkiser

Balkongmarkis Balboa

En kort produktbeskrivning. Fusce vel dui. Fusce vulputate eleifend sapien. Curabitur nisi. Cras non dolor. Quisque rutrum.

Läs mer

Fönstermarkis Bali

En kort produktbeskrivning. Fusce vel dui. Fusce vulputate eleifend sapien. Curabitur nisi. Cras non dolor. Quisque rutrum.

Läs mer

Hestra Sombra Fönstermarkis

En kort produktbeskrivning. Fusce vel dui. Fusce vulputate eleifend sapien. Curabitur nisi. Cras non dolor. Quisque rutrum.

Läs mer